Bali Paradizo Spa & Wellness
Oaza opuštanja i podmlađivanja u najboljem beogradskom smeštaju

Od trenutka kada zakoračite kroz vrata Spa centra u našem smeštaju, već ste na dobrom putu ka obnavljanju tela i duše. Napravljen po uzoru na najboljw svetskw Spa & Wellness centre, idealno je okruženje za odmor i zadovoljstvo, u kojem sigurni smo, svako može da pronađe nešto u čemu će uživati. Dovoljno je samo da malo vremena posvetite sebi, svom telu i zdravlju. Naš prostrani Spa centar nudi svim gostima niz tretmana u luksuznom, umirujućem okruženju.

Naš spa centar dizajniran je tako da Vas povede u odiseju internacionalnih masaža, tretmana i usluga za uživanje. Spa & Wellness centar našeg smeštaja jedino je meto u Beogradu koje Vam može priuštiti desetine najmodernijih internacionalnih Spa tretmana

Lepo dizajniran, šik dekor našeg Spa centra povezuje istočnjačke uticaje sa savremenim evropskim detaljima. Svi najmoderniji trendovi u industriji lepote i zdravlja su primenjeni u Spa centru Bali Paradizo smeštaja – kako bi svoje goste oslobodili stresa i držali ih u dobrom raspoloženju. Ovaj neverovatni ambijent je ispunjen indonežanskim koloritom i nudi pregršt sadržaja. Otkrijte ovaj jedinstveni koncept u luksuznom i relaksirajućem okruženju našeg Spa centra.

Naša adresa:

Ugrinovački put 72, 11080 Beograd, Srbija

Telefon:
Internet prezentacija:
Kontakt putem E-pošte