Lepota, zdravlje i nega tela, sve na jednom mestu.

Jedan od savremenih i efikasnih metoda za skidanje sagorevanje masnih ćelija je i TRENING VISOKOG INTENZITETA (HIIT - High Intensity Interval Training). Mnogi koji su probali ovu vrstu treninga kazu HIIT omogućava intenzivan aerobni deo, koji u poređenju sa tradicionalnim kardio metodama, ima kratko trajanje.

Aerobni trening - pedaliranje, veslanje, plivanje i preskakanje konopca

Aerobni trening - trčanje i hodanje

Činjenice vezane za topljenje masti aerobnim treningom

Priviknite se na svoj prolećni GUT CHECK trening

Nakon toplog leta i velikih letnjih avantura ušli smo u perod malog odmora. Ali ne treba se opuštati,  nove lude žurke nas očekuju za koji mesec,  nova godina je pred nama.  Vaš stil za doček Nove godine 2014. ne mora apriori da bude skup, uz malo mašte i spremnosti moguće je osmisliti svoj jednistven, luckast i unikatni stil kojem će svi zavideti.

Celulit za neupućene

Nega kože ulja za sunčanje - Prirodna zaštita od UV zračenja

Francuski manikir - Frenč

Nega kože - Prirodne maske za lice

Estetska korekcija kapaka je jedna od estetski najefektnijih operacija koja se radi u opštoj ili lokalnoj anesteziji. Zatezanje kapaka (blepharoplastica) se koristi kao samostalna procedura ili udružena sa face liftingom u cilju podmlađivanja lica. Ova procedura je na raspolaganju pacijentima oba pola koji imaju višak kože na kapcima koja visi, bore oko očiju, nakupine masnih jastušića, smanjeno vidno polje zbog  spuštanja kože na kapcima ili prekomernu pigmentaciju kože te regije.

V.A.C. terapija rana negativnim pritiskom - vakumom

Silikoni u usnama - NLO

Mezoniti - tretman i primena antiaging metode

Preoperativni razgovor u estetskoj hirurgiji - Važnost i značaj

Ovogodišnji trendovi boja predstavaljaju zadivljujuću kombinaciju kontrasta i ljubitelji alternativnih frizura će svakako kombinovati odvažne boje. Mnogobojne frizure nisu inovacija ali vam predstavaljamo kombinaciju koja će promeniti čak većinu jednoličnih i običnih frizura u umetničko delo.

Muške frizure u trendu za ovu godinu

Frizure Jesen Zima 2012 - Paris Fatal by Franck Provost

Masna kosa - praktični saveti

Kratke Frizure

Jedna od najvećih zabluda u trudnoći je da se zubi trudnica kvare zbog toga što bebe uzimaju kalcijum iz njih. Možda pre trudnoće niste razmišljali o svojim zubima, ali postoje razlozi zbog kojih to nikako ne bi smeli preskočiti.

Impaktni zubi

Novi zubi za 24 sata

Paste za zube

Zubni nakit

U današnje vreme dijete i preparati za mršavljenje su sve popularniji ali sve je više i gojaznih osoba. Posle mnogo isprobanih dijeta mnogi ljudi više ne veruju da će ikad smršati sa bilo kojom dijetom ili preparatom a kamoli bez dijete.

Kako voda utiče na čovekovo telo

Šestodnevna dijeta za neveste

Ishrana za povećanje mišićne mase

Ishrana pri napornim treninzima - odnos proteina i ugljenih hidrata