JoomlaLock.com All4Share.net

Najnoviji unosi u adresar

Lepo vreme je već uveliko sa nama i poželjno je da odvojite malo svog slobodnog vremena i utičete na svoju figuru i izgled bez koje kakvih sprava i tegova a učinak je podjednako dobar i učinkovit. Ovaj program vežbi je napravljen za sagorevanje masti na dnevnom nivou i sastoji se od 9 jednostvanih vežbi koje možete raditi i u okviru svog doma ali i na bilo kojem drugom mestu za koje smatrate da je adekvatno, obuhvata sledeće vežbe:

Trening visokog intenziteta - HIIT

Aerobni trening - pedaliranje, veslanje, plivanje i preskakanje konopca

Aerobni trening - trčanje i hodanje

Činjenice vezane za topljenje masti aerobnim treningom

Hit koji i ovih dana preovladava u svim kozmetički salonima je Japanska metoda iscrtavanja obrva koja je veoma popularna jer pruža dugotrajne rezultate i zadovoljstvo kod savrenenih dama. Nakon ovog tretmana obrve se ne moraju crtati i do dve godine.

Nail art - ideje za novogodišnje motive

Celulit za neupućene

Nega kože ulja za sunčanje - Prirodna zaštita od UV zračenja

Francuski manikir - Frenč

Estetska korekcija kapaka je jedna od estetski najefektnijih operacija koja se radi u opštoj ili lokalnoj anesteziji. Zatezanje kapaka (blepharoplastica) se koristi kao samostalna procedura ili udružena sa face liftingom u cilju podmlađivanja lica. Ova procedura je na raspolaganju pacijentima oba pola koji imaju višak kože na kapcima koja visi, bore oko očiju, nakupine masnih jastušića, smanjeno vidno polje zbog  spuštanja kože na kapcima ili prekomernu pigmentaciju kože te regije.

V.A.C. terapija rana negativnim pritiskom - vakumom

Silikoni u usnama - NLO

Mezoniti - tretman i primena antiaging metode

Preoperativni razgovor u estetskoj hirurgiji - Važnost i značaj

Ovogodišnji trendovi boja predstavaljaju zadivljujuću kombinaciju kontrasta i ljubitelji alternativnih frizura će svakako kombinovati odvažne boje. Mnogobojne frizure nisu inovacija ali vam predstavaljamo kombinaciju koja će promeniti čak većinu jednoličnih i običnih frizura u umetničko delo.

Muške frizure u trendu za ovu godinu

Frizure Jesen Zima 2012 - Paris Fatal by Franck Provost

Masna kosa - praktični saveti

Kratke Frizure

Jedna od najvećih zabluda u trudnoći je da se zubi trudnica kvare zbog toga što bebe uzimaju kalcijum iz njih. Možda pre trudnoće niste razmišljali o svojim zubima, ali postoje razlozi zbog kojih to nikako ne bi smeli preskočiti.

Impaktni zubi

Novi zubi za 24 sata

Paste za zube

Zubni nakit

Interesovanje za crni čaj je znatno opalo u poslednje vreme, dok je zeleni čaj postao izuzetno popularan. Međutim, crni čaj pruža mnoge prednosti koje zeleni čaj ne može, te se može uvrstiti kao koristan deo bilo koje dijete.

Zašto biste trebali konzumirati više cimeta

UN Dijeta - Analiza nutricioniste

Mršavljenje bez dijete - misija je moguća

Kako voda utiče na čovekovo telo