Lepo vreme je već uveliko sa nama i poželjno je da odvojite malo svog slobodnog vremena i utičete na svoju figuru i izgled bez koje kakvih sprava i tegova a učinak je podjednako dobar i učinkovit. Ovaj program vežbi je napravljen za sagorevanje masti na dnevnom nivou i sastoji se od 9 jednostvanih vežbi koje možete raditi i u okviru svog doma ali i na bilo kojem drugom mestu za koje smatrate da je adekvatno, obuhvata sledeće vežbe:

Trening visokog intenziteta - HIIT

Aerobni trening - pedaliranje, veslanje, plivanje i preskakanje konopca

Aerobni trening - trčanje i hodanje

Činjenice vezane za topljenje masti aerobnim treningom

Strije nastaju kao posledica nagle promene težine ili oblika tela, tokom trudnoće ili čak tokom naglog rasta u pubertetu. Strije se najčešće javljaju tokom trudnoće u predelu kukova, stomaka i na butinama. Vežbanje takođe može biti uzrok pojave strija. Naglo gojenje i mršavljenje takođe za rezultat često ima strije. Nema načina da se strije u potpunosti uklone, ali zato ima načina da se smanji njihova vidljivost. Ako Vas muče strije i tražite način da ih uklonite ili bar smanjite vidljivost, navodimo u daljem tekstu nekoliko proverenih načina koji će Vam pomoći u tome.

Tretman puževima: njihova sluz odlično briše bore i ožiljke

Japanska metoda crtanja obrva

Nail art - ideje za novogodišnje motive

Celulit za neupućene

Estetska korekcija kapaka je jedna od estetski najefektnijih operacija koja se radi u opštoj ili lokalnoj anesteziji. Zatezanje kapaka (blepharoplastica) se koristi kao samostalna procedura ili udružena sa face liftingom u cilju podmlađivanja lica. Ova procedura je na raspolaganju pacijentima oba pola koji imaju višak kože na kapcima koja visi, bore oko očiju, nakupine masnih jastušića, smanjeno vidno polje zbog  spuštanja kože na kapcima ili prekomernu pigmentaciju kože te regije.

V.A.C. terapija rana negativnim pritiskom - vakumom

Silikoni u usnama - NLO

Mezoniti - tretman i primena antiaging metode

Preoperativni razgovor u estetskoj hirurgiji - Važnost i značaj

Ovogodišnji trendovi boja predstavaljaju zadivljujuću kombinaciju kontrasta i ljubitelji alternativnih frizura će svakako kombinovati odvažne boje. Mnogobojne frizure nisu inovacija ali vam predstavaljamo kombinaciju koja će promeniti čak većinu jednoličnih i običnih frizura u umetničko delo.

Muške frizure u trendu za ovu godinu

Frizure Jesen Zima 2012 - Paris Fatal by Franck Provost

Masna kosa - praktični saveti

Kratke Frizure

Uklanjanje mekih naslaga i pigmentacija sa zuba se u modernoj stomatologiji danas obavlja sistemom Air-Flow, a procedura se zove peskiranje zuba. Air-flow poliranje zuba je nova, inovativna metoda koja uspešno uklanja uporne mrlje sa zuba nastale usled svakodnevnog konzumiranja hrane i pića.

Nega zuba u trudnoći

Impaktni zubi

Novi zubi za 24 sata

Paste za zube

Interesovanje za crni čaj je znatno opalo u poslednje vreme, dok je zeleni čaj postao izuzetno popularan. Međutim, crni čaj pruža mnoge prednosti koje zeleni čaj ne može, te se može uvrstiti kao koristan deo bilo koje dijete.

Zašto biste trebali konzumirati više cimeta

UN Dijeta - Analiza nutricioniste

Mršavljenje bez dijete - misija je moguća

Kako voda utiče na čovekovo telo